Slide background

Prodhim

Tregtim

Transport

Magazinim

Shpërndarje

Kujdes ndaj
mjedisit

Slide background

Prodhim

Tregtim

Transport

Magazinim

Shpërndarje

Kujdes ndaj
mjedisit

HS Highly Commended

Giormanis Chemicals mori vlerësimin Highly Commended në fushën e industrisë kimike në çmimet Health & Safety Awards 2021.

SEKTORËT E VEPRIMTARISË

 

Gama e produkteve tona u referohet pothuajse të gjitha degëve të industrisë:

 
trofima pota
Industri ushqimore
bafes
Ngjyrosje – lavanderi tekstilesh
elia
Industri të përpunimit të ullirit
anapsiktiko
Industri të pijeve freskuese
ximika
Industri kimike
epejergasia nerou
Përpunim uji dhe mbeturinash
zwotrofes
Industri të ushqimeve për kafshë
lipasmata
Industri plehu
refinery
Rafineri nafte - uji
zithopioia
Fabrika birre
xarti
Industri të përpunimit të letrës
ilektriki energeia
Njësi prodhimi të energjisë elektrike
cosmetics
Industri kozmetike
aporripantika
Industri detergjentësh
epejergasia metalon
Galvanizim
klwstoufantourgeia
Industri tekstilesh

 

CERTIFIKIME/ÇMIME

 


icap 2010icap 2011ISO 9001iso imgiso img

HS Highly Commended small   PR13443 Signatures2 07 GROWTH DRIVER DIAMONDS 2019 SFRAGIDA new

espa el 1tampela apozimiosis eidikou skopou